Dance Innovation Team

Anouk Nederpel

Eigenaresse en dansdocent Streetdance, Kidsdance, Peuterdans ,Gladiator Work Outs, Dans en Balans

 

Al bijna 15 jaar geef ik danslessen aan kinderen in verschillende leeftijden. Op o.a. basisscholen, kinderopvang en inmiddels al 10 jaar op mijn eigen dansschool Dance Innovation. Kinderen komen op een hele trouwe basis naar de danslessen en het is heel erg leuk om ze wekelijks te zien groeien en bloeien. Dat is altijd mijn grootste drijfveer geweest om te blijven doen wat ik doe. Ik krijg zoveel enthousiasme en warmte terug. Inspiratie krijg ik van alle leden, docenten, de lessen, de activiteiten, het publiek en nog veel meer. De dansschool heeft als visie om zoveel mogelijk persoonlijk te zijn met de leden, samen met de andere docenten onze passie voor dans over te brengen op de leden en om vooral met veel plezier en levensenergie te genieten! 

 

 

Roxy Wennekers

Dansdocent Kids ballet, Klassiek Ballet, Urban, Gladiator Workouts, Peuterdans en ondersteuning administratie

 

Mijn naam is Roxy Wennekers en ben 22 jaar. Op mijn 5de ben ik gestart met ballet les volgen en daar kwamen steeds meer dansstijlen bij. Toen ik 18 was ben ik de opleiding Artiest Dans gaan doen in Haarlem op het Nova College en in 2018 ben ik daar van afgestudeerd. 

Vanaf mijn 16de geef ik al les bij Dance Innovation en dat doe ik 6 jaar later nog steeds met heel veel plezier! Elke week de enthousiaste en stralende kinderen in de lessen maakt mijn werk erg leuk en geniet ik er elke dag van. Kom jij ook gezellig dansen in een van mijn lessen?

 

 

 

Jilly Knol
Dansdocent Klassiek Ballet, Crew Kids, Modern, Streetdance

Hoi iedereen, Mijn naam is Jilly Knol en ik ben afgestudeerd aan de Dutch Academy of Performing Arts als allround danseres. Sindsdien werk ik in het binnen en buitenland (o.a China,Istanbul,Frankrijk,Duitsland,Curaçao, Aruba, Engeland)  als uitvoerend danseres en ook als docent. Ik wil graag mijn passie en plezier voor dans doorgeven aan mijn leerlingen. Hun dans laten ervaren hoe ik dat zelf ervaar voor mij is er namelijk niks mooiers! 

 

 

 

Kiki van der Valk

Dansdocent Streetdance, Urban

 

Hey hey,
Mijn naam is Kiki van der Valk en ik ben 19 jaar.
Dansen is vanaf kleins af aan mijn passie en doe dit dus al 15 jaar met veel plezier! Na een tijdje hulpjuf zijn ben ik sinds 2 jaar officieel docent bij Dance innovation. Plezier, gezelligheid en creativiteit kun je vinden in mijn Urban lessen, zie ik je binnenkort in een van mijn lessen?
Rachel van Wijk 

Dansdocent Klassiek Ballet, Streetdance, Modern

Hallo! Ik ben Rachel van Wijk en ben 26 jaar. Op mijn vijfde ben ik begonnen met dansen en ben nooit meer gestopt. Na de middelbare school wilde ik graag verder met dansen. En dat heb ik ook gedaan. Ik heb Docent Dans gestudeerd aan ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Na mijn opleiding wilde ik mezelf nog verder ontwikkelen en dit heb ik mogen doen in New York! Ik heb daar 7 maanden gewoond en een dansopleiding aan Broadway Dance Center gevolgd. Hier kreeg ik les in verschillende stijlen zoals klassiek ballet, modern, jazz en hiphop en heb ik van docenten les gekregen die met artiesten als Beyoncé, Madonna en Sia hebben samengewerkt. Nu weer terug in Nederland en heb ontzettend veel zin in het lesgeven bij Dance Innovation! Zie ik je binnenkort in 1 van mijn lessen?!

 

 

 

Regina Ripson 

Dansdocent Urban, Crew

 

Hallo allemaal! Mijn naam is Regina Ripson. Ik ben 26 jaar oud waarvan ik al 23 jaar dans. Op mijn 16e heb ik geauditeerd bij “Lucia Marthas performing arts” in Amsterdam waar ik voor een half jaar op school heb gezeten. Daarna heb ik 3,5 jaar de opleiding in Rotterdam afgerond op “Albeda dans college”. Nu ben ik 6 jaar uitvoerend danseres en heb ik meerdere leuke ervaringen mogen opdoen. (o.a. The Voice of Holland, De Toppers in Concert & de tour met Frans Bauer in Concert) Deze ervaringen wil ik graag meegeven aan mijn leerlingen bij “Dance Innovation”.

 

 

 

 

 

Facebook

Instagram