Even voorstellen

Anouk Nederpel

Eigenaresse en dansdocent Streetdance, Kidsdance, Peuterdans , Show Musical en Zumba

26 jaar. Dansen is begonnen als een hobby toen ik 12 jaar was en die hobby is uit eindelijk gegroeid tot een dansschool. Bij ons in de danslessen is plezier erg belangrijk is en iedereen mag er zijn! Een persoonlijke dansschool waar ik erg trots op ben. Erg dankbaar ben ik dat ik dit leuke werk mag doen, dat had ik nooit durven dromen. Met heel veel plezier geef ik elke week alle leerlingen les. Kom een keertje mee dansen! 

 

Chantal van Veen

Docent Hip Hop en Zumba

Ik ben begonnen met dansen toen ik 4 jaar oud was! Tijdens het volgen van mijn showdance opleiding waar de nadruk op klassiek ballet en jazz lag , ben ik in aanraking gekomen met hiphop.  Na het volgen van verschillende opleidingen en lessen in binnen en buitenland ben ik zelf ook hiphop lessen gaan geven. Naast hiphop heb ik een grote passie voor salsa dansen, voeding en het geven van sportlessen!

 

Hoop jullie snel te zien in één van mijn lessen  op vrijdag for some real Hip Hop!

 

 

 

Rachel van Wijk 

Hallo! Ik ben Rachel van Wijk en ben 23 jaar. Op mijn vijfde ben ik begonnen met dansen en ben nooit meer gestopt. Na de middelbare school wilde ik graag verder met dansen. En dat heb ik ook gedaan. Ik heb Docent Dans gestudeerd aan ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Na mijn opleiding wilde ik mezelf nog verder ontwikkelen en dit heb ik mogen doen in New York! Ik heb daar 7 maanden gewoond en een dansopleiding aan Broadway Dance Center gevolgd. Hier kreeg ik les in verschillende stijlen zoals klassiek ballet, modern, jazz en hiphop en heb ik van docenten les gekregen die met artiesten als Beyoncé, Madonna en Sia hebben samengewerkt. Ik ben sinds kort weer terug in Nederland en heb ontzettend veel zin in het lesgeven bij Dance Innovation! Zie ik je binnenkort in 1 van mijn lessen?!

 

 

 

Roxy Wennekers

ADV/Klassiek Ballet 

 

 

Lody van Naerssen 

Docent Streetdance en Modern 

Hi, mijn naam is Lody van Naerssen.
Ik ben een allround getrainde danser die voornamelijk lesgeeft in de stylen commercieel en urban.

Na het afronden van een dansopleiding heb ik een jaar in Los Angeles gedanst. Ik ben al vele jaren werkzaam in binnen en buitenland als choreograaf, danser en dansdocent.

 

 

Regina Ripson 

Streetdance, Crew Junior en Crew Teens 

 

 

 

 

 

Docenten team 2017/2018


 

Instagram