Dance Innovation Team

Anouk Nederpel

Eigenaresse en dansdocent Streetdance, Kidsdance, Peuterdans ,Gladiator Work Outs, Dans en Balans

 

Al bijna 15 jaar geef ik danslessen aan kinderen in verschillende leeftijden. Op o.a. basisscholen, kinderopvang en inmiddels al 10 jaar op mijn eigen dansschool Dance Innovation. Kinderen komen op een hele trouwe basis naar de danslessen en het is heel erg leuk om ze wekelijks te zien groeien en bloeien. Dat is altijd mijn grootste drijfveer geweest om te blijven doen wat ik doe. Ik krijg zoveel enthousiasme en warmte terug. Inspiratie krijg ik van alle leden, docenten, de lessen, de activiteiten, het publiek en nog veel meer. De dansschool heeft als visie om zoveel mogelijk persoonlijk te zijn met de leden, samen met de andere docenten onze passie voor dans over te brengen op de leden en om vooral met veel plezier en levensenergie te genieten! 

 

 

Roxy Wennekers

Dansdocent Kids ballet, Klassiek Ballet, Urban, Gladiator Workouts, Peuterdans en ondersteuning administratie

 

Mijn naam is Roxy Wennekers en ben 22 jaar. Op mijn 5de ben ik gestart met ballet les volgen en daar kwamen steeds meer dansstijlen bij. Toen ik 18 was ben ik de opleiding Artiest Dans gaan doen in Haarlem op het Nova College en in 2018 ben ik daar van afgestudeerd. 

Vanaf mijn 16de geef ik al les bij Dance Innovation en dat doe ik 6 jaar later nog steeds met heel veel plezier! Elke week de enthousiaste en stralende kinderen in de lessen maakt mijn werk erg leuk en geniet ik er elke dag van. Kom jij ook gezellig dansen in een van mijn lessen?

 

 

 

Jilly Knol
Dansdocent Klassiek Ballet, Crew Kids, Modern, Streetdance

Hoi iedereen, Mijn naam is Jilly Knol en ik ben afgestudeerd aan de Dutch Academy of Performing Arts als allround danseres. Sindsdien werk ik in het binnen en buitenland (o.a China,Istanbul,Frankrijk,Duitsland,Curaçao, Aruba, Engeland)  als uitvoerend danseres en ook als docent. Ik wil graag mijn passie en plezier voor dans doorgeven aan mijn leerlingen. Hun dans laten ervaren hoe ik dat zelf ervaar voor mij is er namelijk niks mooiers! 

 

 

 

Kiki van der Valk

Dansdocent Streetdance, Urban

 

Hey hey,
Mijn naam is Kiki van der Valk en ik ben 19 jaar.
Dansen is vanaf kleins af aan mijn passie en doe dit dus al 15 jaar met veel plezier! Na een tijdje hulpjuf zijn ben ik sinds 2 jaar officieel docent bij Dance innovation. Plezier, gezelligheid en creativiteit kun je vinden in mijn Urban lessen, zie ik je binnenkort in een van mijn lessen?
Rachel van Wijk 

Dansdocent Klassiek Ballet, Streetdance, Modern

Hallo, ik ben Rachel van Wijk. Op mijn vijfde ben ik begonnen met dansen en ben nooit meer gestopt. Na de middelbare school wilde ik graag verder met dansen. En dat heb ik ook gedaan. Ik heb Docent Dans gestudeerd aan ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem met als hoofdvakken klassiek ballet, modern en jazz. Na mijn opleiding wilde ik mezelf nog verder ontwikkelen en dit heb ik mogen doen in New York! Ik heb daar 7 maanden gewoond en een dansopleiding aan Broadway Dance Center gevolgd. Hier kreeg ik les in verschillende stijlen zoals klassiek ballet, modern, jazz en hiphop en heb ik van docenten les gekregen die met artiesten als Beyoncé, Madonna en Sia hebben samengewerkt. Inmiddels geef ik alweer een tijdje les bij Dance Innovation en altijd met veel plezier! Mijn passie voor dans deel ik graag met mijn leerlingen. Zie ik je binnenkort in 1 van mijn lessen?

 

 

 

Regina Ripson 

Dansdocent Urban, Crew

 

Hallo allemaal! Mijn naam is Regina Ripson. Ik ben 26 jaar oud waarvan ik al 23 jaar dans. Op mijn 16e heb ik geauditeerd bij “Lucia Marthas performing arts” in Amsterdam waar ik voor een half jaar op school heb gezeten. Daarna heb ik 3,5 jaar de opleiding in Rotterdam afgerond op “Albeda dans college”. Nu ben ik 6 jaar uitvoerend danseres en heb ik meerdere leuke ervaringen mogen opdoen. (o.a. The Voice of Holland, De Toppers in Concert & de tour met Frans Bauer in Concert) Deze ervaringen wil ik graag meegeven aan mijn leerlingen bij “Dance Innovation”.

 

 

 

Daniëlle van der Holst

Dansdocent Streetdance, Urban en Urban Feminine 

 

Hoi lieve dansers en danseressen,

Mijn naam is Daniëlle en ik start dit seizoen als docent Urban op de donderdag bij Dance Innovation.

Ik heb de opleiding Albeda Dans College afgerond in 2015 en ben daarna fulltime aan het werk gegaan als danseres en model.

 

10 jaar geleden, tijdens mijn opleiding begon ik met werken als achtergronddanseres bij Keet! van Telekids en heb daarna heel veel dans- en modellenopdrachtjes mogen doen. Tot vorig jaar heb ik de wereld rondgereisd met een artiest genaamd Alice DJ, dat was wel een van de tofste dingen die ik heb mogen doen!

 

Na zo veel werken en reizen vind ik het fijn om weer lekker in Nederland te blijven en lesjes te geven. Dit doe ik alweer 10 jaar met heel veel plezier en ik ben dan ook heeeel benieuwd naar iedereen en heb er onwijs veel zin in om lekker met jullie aan de slag te gaan!

 

 

 

 

Jamie Moor 

Dansdocent Streetdance, Urban, Dancemix en Modern

 

Hoi!! Mijn naam is Jamie en ik ben 23 jaar. Ik dans al mijn hele leven en ik heb een enorm grote passie voor dit vak! Ik wist al van jongs af aan dat ik mijn beroep er van wilde maken en merkte dat ik het meest plezier haalde uit het lesgeven. Na mijn middelbare school ben ik naar de dansopleiding in Haarlem gegaan en toen ik hier afgestudeerd was heb ik een jaar lang lesgegeven op het mooie Aruba. Nu ben ik weer in Nederland en geef ik het liefst zoveel mogelijk danslessen. Ik vind het, het belangrijkst dat we op een creatieve, positieve en leerzame manier een super gezellige les hebben met elkaar! Ik hoop jullie daar dan ook snel te zien!

 

 

 

Rosanne Schoenmaker

Dansdocent Kidsdance, Streetdance en Urban

 

Mijn naam is Rosanne Schoenmaker en ik ben 18 jaar.
Ik begon met dansen toen ik 4 jaar was. Jazz-Ballet was de eerste dansstijl die ik leerde.
Toen Dance Innovation werd geopend in De Lier, ging ik gelijk op Streetdance bij Juf Anouk. Modern en Ballet kwamen daarbij, later de Crew en nog veel andere lessen en dansstijlen!
Ik heb dus in 10 jaar tijd heel veel leuke lessen gehad bij Dance Innovation en heel veel geleerd van verschillende docenten.
Toen ik 9 jaar was, mocht ik juf Anouk helpen in de danslessen. Dat begon met een warming-upje en dat werd steeds meer en meer. Ik heb nu sinds 1 jaar mijn eigen lessen in Poeldijk en dat vind ik super leuk! Ook geef ik met heel veel plezier les samen met juf Anouk en juf Kiki in De Lier !
Dansen is vanaf kleins af aan al mijn passie en ik doe het nog elke dag met heel veel plezier. Ook kan ik echt mijn energie kwijt in de lessen. Ik vind het een super leuk om het plezier en de energie van de leerlingen te zien in de lessen, dat maakt het lesgeven voor mij zo leuk!
Kom jij binnenkort gezellig dansen in 1 van mijn lessen ?

 

 

Facebook

Instagram