Even voorstellen

Anouk Nederpel

Eigenaresse en dansdocent Streetdance, Kidsdance, Peuterdans , Gladiator Work Outs

30jaar. Dansen is begonnen als een hobby toen ik 12 jaar was en die hobby is uit eindelijk gegroeid tot een dansschool. Bij ons in de danslessen is plezier erg belangrijk is en iedereen mag er zijn! Een persoonlijke dansschool waar ik erg trots op ben. Erg dankbaar ben ik dat ik dit leuke werk mag doen, dat had ik nooit durven dromen. Met heel veel plezier geef ik elke week veel leerlingen les. Kom een keertje mee dansen! 

 

Jilly Knol
Klassiek Ballet, Crew Kids, Modern, Streetdance

 

 

Amy van der Zonn
Kidsdance, Streetdance, Urban 

Imogene Li

Urban, Streetdance, Modern, Urban Feminine

 

 

Kiki van der Valk

Streetdance, Urban


Rachel van Wijk 

Klassiek Ballet, Streetdance, Modern

Hallo! Ik ben Rachel van Wijk en ben 26 jaar. Op mijn vijfde ben ik begonnen met dansen en ben nooit meer gestopt. Na de middelbare school wilde ik graag verder met dansen. En dat heb ik ook gedaan. Ik heb Docent Dans gestudeerd aan ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Na mijn opleiding wilde ik mezelf nog verder ontwikkelen en dit heb ik mogen doen in New York! Ik heb daar 7 maanden gewoond en een dansopleiding aan Broadway Dance Center gevolgd. Hier kreeg ik les in verschillende stijlen zoals klassiek ballet, modern, jazz en hiphop en heb ik van docenten les gekregen die met artiesten als Beyoncé, Madonna en Sia hebben samengewerkt. Nu weer terug in Nederland en heb ontzettend veel zin in het lesgeven bij Dance Innovation! Zie ik je binnenkort in 1 van mijn lessen?!

 

 

 

Roxy Wennekers

Kids ballet, Klassiek Ballet, Urban

 

Lody van Naerssen 

Docent Streetdance en Modern 

Hi, mijn naam is Lody van Naerssen.
Ik ben een allround getrainde danser die voornamelijk lesgeeft in de stylen commercieel en urban.

Na het afronden van een dansopleiding heb ik een jaar in Los Angeles gedanst. Ik ben al vele jaren werkzaam in binnen en buitenland als choreograaf, danser en dansdocent.

 

 

Regina Ripson 

Streetdance, Crew

 

 

 

Instagram