Dance Innovation Team

Anouk Nederpel

Eigenaresse en dansdocent Streetdance, Kidsdance, Peuterdans ,Gladiator Work Outs

 

Dansen is begonnen als een hobby toen ik 12 jaar was en die hobby is uit eindelijk gegroeid tot een dansschool. Bij ons in de danslessen is plezier erg belangrijk is en iedereen mag er zijn! Een persoonlijke dansschool waar ik erg trots op ben. Erg dankbaar ben ik dat ik dit leuke werk mag doen, dat had ik nooit durven dromen. Met heel veel plezier geef ik elke week leerlingen les. Kom een keertje mee dansen! 

 

 

Roxy Wennekers

Dansdocent Kids ballet, Klassiek Ballet, Urban, Gladiator Workouts, Peuterdans en ondersteuning administratie

 

Mijn naam is Roxy Wennekers en ben 22 jaar. Op mijn 5de ben ik gestart met ballet les volgen en daar kwamen steeds meer dansstijlen bij. Toen ik 18 was ben ik de opleiding Artiest Dans gaan doen in Haarlem op het Nova College en in 2018 ben ik daar van afgestudeerd. 

Vanaf mijn 16de geef ik al les bij Dance Innovation en dat doe ik 6 jaar later nog steeds met heel veel plezier! Elke week de enthousiaste en stralende kinderen in de lessen maakt mijn werk erg leuk en geniet ik er elke dag van. Kom jij ook gezellig dansen in een van mijn lessen?

 

 

 

Jilly Knol
Dansdocent Klassiek Ballet, Crew Kids, Modern, Streetdance

Hoi iedereen, Mijn naam is Jilly Knol en ik ben afgestudeerd aan de Dutch Academy of Performing Arts als allround danseres. Sindsdien werk ik in het binnen en buitenland (o.a China,Istanbul,Frankrijk,Duitsland,Curaçao, Aruba, Engeland)  als uitvoerend danseres en ook als docent. Ik wil graag mijn passie en plezier voor dans doorgeven aan mijn leerlingen. Hun dans laten ervaren hoe ik dat zelf ervaar voor mij is er namelijk niks mooiers! 

 

 

 

Imogene Li

Dansdocent Urban, Streetdance, Modern, Urban Feminine

 

Hoi, mijn naam is Imogen Li. Ik ben 24 jaar oud en woon in Zoetermeer. Ik ben afgestudeerd bij het Albeda Dans College gevolgd in Rotterdam, als Allround dancer. Ik geef aan jong en oud les. Mijn favoriete dansstijl die ik geef is female urban. Daarnaast geef ik nog Ballet, Modern, Hiphop en Urban.

 

Kiki van der Valk

Dansdocent Streetdance, Urban

 

Hey hey,
Mijn naam is Kiki van der Valk en ik ben 19 jaar.
Dansen is vanaf kleins af aan mijn passie en doe dit dus al 15 jaar met veel plezier! Na een tijdje hulpjuf zijn ben ik sinds 2 jaar officieel docent bij Dance innovation. Plezier, gezelligheid en creativiteit kun je vinden in mijn Urban lessen, zie ik je binnenkort in een van mijn lessen?
Rachel van Wijk 

Dansdocent Klassiek Ballet, Streetdance, Modern

Hallo! Ik ben Rachel van Wijk en ben 26 jaar. Op mijn vijfde ben ik begonnen met dansen en ben nooit meer gestopt. Na de middelbare school wilde ik graag verder met dansen. En dat heb ik ook gedaan. Ik heb Docent Dans gestudeerd aan ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Na mijn opleiding wilde ik mezelf nog verder ontwikkelen en dit heb ik mogen doen in New York! Ik heb daar 7 maanden gewoond en een dansopleiding aan Broadway Dance Center gevolgd. Hier kreeg ik les in verschillende stijlen zoals klassiek ballet, modern, jazz en hiphop en heb ik van docenten les gekregen die met artiesten als Beyoncé, Madonna en Sia hebben samengewerkt. Nu weer terug in Nederland en heb ontzettend veel zin in het lesgeven bij Dance Innovation! Zie ik je binnenkort in 1 van mijn lessen?!

 

 

 

Amy van der Zonn
Dansdocent Kidsdance, Streetdance, Urban

 

Mijn naam is Amy van der Zon.
Bij Dance Innovation geef ik les op de Donderdag in Poeldijk.
Ik heb een Dansopleiding af gerond en sindsdien geef ik op verschillende dansscholen, verschillende stijlen les. Zelf heb ik altijd in demoteams gedanst en heb hier ook meerdere prijzen mee gewonnen. Toch merk ik dat lesgeven echt mijn passie is.

Bij Dance innovation geef ik : Kidsdance, Streetdance, Urban. Met dans kan je zoveel leren en bereiken, maar plezier staat altijd voorop!
Hou je van lachen, gek doen, lekker dansen maar wil je ook wat leren of uitdaging?! Kom dan gezellig een keertje meedoen in mijn les! Zie je snel, Liefs Amy

 

Lody van Naerssen 

Dansdocent Urban en Modern 

 

Hi, mijn naam is Lody van Naerssen.
Ik ben een allround getrainde danser die voornamelijk lesgeeft in de stylen commercieel en urban.

Na het afronden van een dansopleiding heb ik een jaar in Los Angeles gedanst. Ik ben al vele jaren werkzaam in binnen en buitenland als choreograaf, danser en dansdocent.

 

 

Regina Ripson 

Dansdocent Urban, Crew

 

Hallo allemaal! Mijn naam is Regina Ripson. Ik ben 26 jaar oud waarvan ik al 23 jaar dans. Op mijn 16e heb ik geauditeerd bij “Lucia Marthas performing arts” in Amsterdam waar ik voor een half jaar op school heb gezeten. Daarna heb ik 3,5 jaar de opleiding in Rotterdam afgerond op “Albeda dans college”. Nu ben ik 6 jaar uitvoerend danseres en heb ik meerdere leuke ervaringen mogen opdoen. (o.a. The Voice of Holland, De Toppers in Concert & de tour met Frans Bauer in Concert) Deze ervaringen wil ik graag meegeven aan mijn leerlingen bij “Dance Innovation”.

 

 

 

Instagram