Lesaanbod

Cursus van 8 lessen: Dans met je dreumes

 Dit seizoen starten we weer met cursussen voor de allerkleinste. Samen met mama/papa (of een andere verzorger) kom je met je dreumes lekker swingen op muziek. Je word meegenomen in een les vol fantasie, verhaal, muziek, oefeningen voor het motoriek en gewoon lekker plezier hebben. Even quality time met je kindje!  Deze lessen vinden plaats in de dansstudio in De Lier, achterlaantje 10 in Basisschool de Achtsprong. 

  

Peuterdans
Een les waar kindjes vanaf 3 jaar terecht kunnen om lekker te bewegen op muziek. De kinderen komen spelenderwijs in aanraking met bewegingen en leren bijvoorbeeld hinkelen, huppelen, aansluitpas en nog veel meer. In de les maken we veel gebruik van attributen die de kinderen aanspreken. Een leuke les om kennis te maken met dans!

 

Kidsdance 

Kids dance wordt speciaal gegeven voor kids in de leeftijd 4 t/m 7 jaar. Deze les is een voorbereiding op de streetdance lessen. We zijn bezig met coördinatie en techniek oefeningen. Er wordt gedanst op muziek van nu en leuke choreografieën aangeleerd. Ook is er genoeg ruimte in deze les voor de kinderen om hun eigen creativiteit en fantasie kwijt te kunnen.


Streetdance

Streetdance is een stoere dansstijl. Ook in deze les zijn de coördinatie-, en techniek oefeningen belangrijk maar je werkt ook aan je conditie. En natuurlijk gaan we vooral op de muziek van nu helemaal uit ons dak. Wil jij ook nieuwe moves leren en lekker knallen in een stoere streetdance groep, dan ben je in deze lessen aan het goede adres.

 

Klassiek Ballet

De klassieke ballet lessen zijn gebaseerd op de russische Vaganova stijl. Een stijl waar naast techniek en houding, improvisatie, dansgevoel en muzikaliteit erg belangrijk zijn. Klassiek ballet is de basis van alle dansstijlen.

 

Hip Hop

Onder Hip Hop vallen vele verschillende stijlen zoals: Locking, Popping, House, etc. Het leuke van Hip Hop is dat er met de tijd steeds nieuwe stijlen ontstaan zoals Dougie en de Cat Daddy zijn op het moment erg populair. De lessen zijn heel gevarieerd en de combinaties ook, zo kun je de ene week een hele stoere combinatie doen en de week erop weer heel sexy. Ook is het vaak zo dat Hip Hop choreografieen op de beat (hip hop fast) en op de tekst van de muziek (hip hop lyrical) worden gemaakt en niet op de tellen. Oftewel een grote uitdaging! 

 

Zumba

Tijdens een Zumba les worden er verschillende stijlen, zoals cumbia, merengue, salsa en reggaeton, gecombineerd met fitness en dans. Hierdoor ontstaat er een leuke interval routine die gemakkelijk te volgen is voor iedereen. Op deze manier werk je niet alleen aan je conditie, maar verbrand je ook nog eens heel veel calorieën. Zumba is o.a. effectief voor je armen, benen en buikspieren. Maar het allerbelangrijkste is: ZUMBA IS FUN!! Plezier en gezelligheid staan in deze les voorop zodat je soms niet eens door hebt dat je bezig bent met een zware work-out. Kom gewoon een gratis proefles doen dan weet je hoe het is. In het lesrooster vind je een les voor 16+ en meerdere lessen voor volwassenen. Bij Dance Innovation krijg je les van gecertificeerde Zumba docenten.

 

Moderne dans

De moderne lessen zijn gebaseerd op de 'Lester' Horton techniek een kruising van Modern en Jazz. Tijdens deze les train je je hele lichaam in flexibiliteit, kracht, coordinatie en expressie. De les heeft vaste routine van techniek oefeningen die naarmate het niveau van de groep omhoog gaat moeilijker zal worden. Een les voor volwassenen die wat dieper in willen gaan op dans.

 

Dancemix 13+ 

Kan je niet kiezen welke les je moet doen en wil je het liefst alles? In deze les komen meerdere stijlen aanbod zoals onder andere modern, lyrical jazz, streetdance, hip hop.. Net waar de docent zin in heeft! :-) 
Laat je verassen! 

Instagram