Voorstellingen

2021

Op 26 en 27 juni dansen wij met de leerlingen 5 voorstellingen in De Theaterloods in Naaldwijk. De voorstelling heet ONE WORLD en gaat over een mooie wereld. Hoe ziet die er uit? Samen met de leerlingen hebben we het hier over gehad in de lessen en zijn de thema's voor de voorstelling bedacht. In samenwerking met Perry van Preppy Productions realiseren we dat de ouders op de dag zelf nog een link thuis gestuurd hebben gekregen en ze samen met opa, oma en de leerling de voorstelling terug kunnen kijken. 

 

2020

Helaas hebben we onze voorstelling vanwege de maatregelen vanuit de overheid moeten annuleren.

Op 27 en 28 juni 2020 organiseert Dance Innovation voor het 10e jaar een eindvoorstelling. 

Een jubileum dus, dat word één groot feest. Zet het in je agenda en zorg dat je er bij bent! 

In het Westland Theater de Naald ter Naaldwijk.

 

2019

Op 22 en 23 juni 2019 heeft de eindvoorstelling 'Dancing is Magic'  plaats gevonden in De Naald.

Foto's: https://hcr-fotografie.nl/home/dance-innovation 

Video: https://vimeo.com/danceinnovation 

 

 

 

 

2018
Op 23 en 24 juni 2018 heeft de eindvoorstelling Smombie plaats gevonden!

 

 

2017 

Op 24 en 25 juni 2017 heeft de eindvoorstelling de Wensboom plaatsgevonden in Westland Theater de Naald. Kijk voor de film van de voorstelling op https://vimeo.com/224156028

 

 

 

 

2016

 

 

 

2015

 

 

2014

De naam van de voorstelling luidt: ‘Het Stadsmysterie. Het verhaal gaat over een burgemeester en zijn stad. De stad gaat mee doen aan een wedstrijd, een dancebattle. De muziek voor de choreografie wordt echter gestolen. De burgemeester schakelt een detective bureau in om hem te helpen de muziek zo snel mogelijk terug te vinden. Tijdens de voorstelling nemen we het publiek mee door verschillende delen van de stad en hopen we dat de detectives zo snel mogelijk de daders te pakken kunnen krijgen!

 

De voorstelling is inmiddels geweest en was weer geslaagd! Bedankt allemaal voor alle positieve reacties en support! Het was top op naar volgend jaar! Voor foto's van de voorstelling kijk op http://danceinnovation2014.dancefotografie.nl

 

 

2013 

Voorstelling: 'Het Danshuis'

 

Op 22 en 23 juni 2013 heeft Dansschool Dance Innovation voor de 3e keer een gave dansvoorstelling neergezet in Theater Aan de Schie in Schiedam. Het was weer een groot succes! 
De dansvoorstelling heette Het Danshuis. 

Bedankt weer alle vrijwilligers, docenten en leerlingen, jullie waren fantastisch! 

Op naar volgend jaar! :) 

 

 

 

2012

Voorstelling: 'Op een onbewoond eiland' 

 

Jaarafsluiting Dansschool Danceinnovation

 

Op zaterdag 23 juni vond in het Theater Aan de Schie te Schiedam  de dansvoorstelling getiteld  “Op een onbewoond eiland” plaats.

In twee uitverkochte voorstellingen hebben de 300 leerlingen, afkomstig uit De Lier en ’s-Gravenzande, in een spetterende show laten zien wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd.  De danslesssen gegeven door Anouk Nederpel en haar dansdocenten. De dansstijlen die het enthousiaste publiek voorgeschoteld kreeg, waren   

Streetdance, Breakdance, Klassiek ballet, Show/musical/ zang, Zumba, Moderne dans, Kidsdance en peuterdans.

 

Dansend werden wij meegenomen op een tocht ” Op jacht naar de schat” die ons voerde van “het strand” naar “ diep in de zee” langs de “piraten” en door de “jungle” eindigend in een “tropisch feest”.

 

Alle dansgroepen hebben hun beste beentje voorgezet om te laten zien aan familie en vrienden hoe goed zij hebben leren dansen. Zeker dankzij de hulpjuffen en hulpouders verliepen de shows op rolletjes. Ook het personeel van het theater heeft mede bijgedragen aan het succes van deze shows.

 

Uiteindelijk startte alles bij de creativiteit en gedrevenheid  van de 23 jarige Anouk Nederpel, Dansschool Dance Innovation. (contact via anouk@danceinnovation.nl)

 

 

 

2011 

Voorstelling: 'De Lier's Got Talent'

 

DANCE INNOVATION DANST EERSTE VOORSTELLING

 

DE LIER, 21 juni 2011- Afgelopen zaterdag 18 juni 2011 debuteerde dansschool Dance Innovation met haar eindvoorstelling: De Lier’s Got Talent. Onder leiding van de pas 21 jarige Anouk Nederpel dansten 140 leerlingen in diverse dansstijlen, zoals streetdance, kidsdance en zumba, twee spetterende shows in theater de Koningshof in Maassluis. Tevens waren er verschillende gastoptredens o.a. van salsa duo Raimundo en Solange van dansschool Pasion y Fuego.

Eigenaresse Anouk Nederpel kijkt met trots terug naar de twee wervelende shows: “Voor vele leerlingen was dit de eerste keer dat ze mochten optreden en ik ben dan ook super trots op hen. Zonder de inzet van de leerlingen en hulptroepen hadden we niet zo’n voortreffelijke eindvoorstelling kunnen neerzetten, iedereen bedankt!”

Dance Innovation is 1 september 2010 opgericht en telt inmiddels 150 leerlingen. Dance Innovation is gevestigd in de speelzaal van basisschool de Achtsprong, Achterlaantje 10a, De Lier. Het nieuwe seizoen begint 1 september 2011 en zal naast de locatie in de Lier ook een tweede locatie krijgen in het speellokaal van de Godfried Bomansschool in ’s-Gravenzande, Spinel 2. Ook zal het lesaanbod uitgebreid worden met nieuwe dansstijlen en docenten.

De komende maanden zit Dance Innovation ook niet stil. Tijdens de Bradelier, feestweek van De Lier, treden de leerlingen van Dance Innovation nog een keer op, op woensdag 3 augustus en donderdag 4 augustus. Ook organiseert Dance Innovation 8, 9 en 10 augustus in samenwerking met Dansbende een Dans3Daagse. 3 dagen lang alleen maar dansen voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar oud. Op 21 augustus dansen ze Zumba op het strand bij strandpaviljoen ‘Bij Ons’.  Iedereen, groot en klein, is hierbij welkom en de entree is gratis

 

 

 

 

 

 

Facebook

Instagram