Inschrijven

Is de proefles in de smaak gevallen? Dan kunt u zich meteen inschrijven!

 • Stap 1 – Ga naar het Club Portaal.

  Maak een account aan. Zie inlogveld – Nog geen lid bij danceinnovation?

   

  Stap 2 - Persoonsgegevens

  Vul alle gegevens in. Let op! Bij voornaam/achternaam en geboortedatum bedoelen we de gegevens van degene die de lessen volgt. Als alles ingevuld is, dan staan de gegevens bij ons in het systeem. Vanaf nu kunt u ook inloggen in het Club portaal.  

  * Meerdere gezinsleden bij Dance Innovation? Schrijf alle leden apart in. Gebruik steeds een ander mailadres. Het is helaas (nog) niet mogelijk om meerdere leden op hetzelfde account te zetten. De 10% korting blijft nog wel gelden. Zodra ik de gegevens binnen heb, zal ik de korting instellen. Wacht daarom vanaf het 2e lid met het kiezen van een abonnement, totdat ik een bevestiging heb gegeven dat alles goed ingesteld staat. 

   

  Stap 3 – Kies een abonnement.

  Stel de volgende vragen; Hoe vaak word er gedanst/gesport? 1x, 2x of 3x. Hoe lang duurt de les?  Wilt u een maand of jaar abonnement? Het maand abonnement wordt maandelijks automatisch geïncasseerd. Het jaar abonnement maakt u vooraf in 1x over.

   

  Uitgebreide info over alle abonnementen.

   

  Het juiste abonnement gevonden, klik deze aan? Vul de datum in waarop het abonnement start. Dit is de datum van de eerste les die de leerling na de proefles volgt. Druk vervolgens op bestellen. U ziet nu het bedrag wat betaald moet worden. 

   

  Stap 4 – Inschrijven voor een les.

  Zodra het juiste abonnement gekozen is, kunt u zich inschrijven voor een les. Kies de eerst volgende les datum. Klik op deze datum, dan komen alle lessen in beeld, die op deze dag gegeven worden. Schrijf de leerling in voor de les waarin hij/zij vanaf nu wil dansen.

   

  Mochten er vragen zijn of kom je er niet uit? Mail dan even naar Anouk@danceinnovation.nl 

Facebook

Instagram