Dance Innovation Crew

Gelijk aanmelden! 

 

2019 - 2020

Dance Innovation Crew is voor getalenteerde kids die graag wat meer willen halen uit hun dans 'carrière', die graag nog harder willen werken als in de normale danslessen, doorzettingsvermogen hebben en houden van optreden. 

De Crews gaan optreden als er optredens zijn zoals bijvoorbeeld op de braderie, evenementen, of andere optredens die om de hoek komen kijken. Maar ze komen natuurlijk ook aan bod in onze jaarlijkse voorstelling. Juf Regina en Juf Jilly zullen de docenten van de crews zijn. De oudere crew gaat ook samen met onze docent Lody van Naerssen werken aan een speciaal project voor een aantal weken, namelijk het maken van een concept video op een bijzondere locatie. Dat word leuk! 

 

Minimale eis voor de Crew en de Kids Crew: 

- De leerling moet minimaal 2 normale lessen volgen bij Dance Innovation waaronder in ieder geval één les klassiek ballet of modern.

- Tijdens de trainingen moet de leerling altijd aanwezig zijn. 

- Beschikbaar zijn voor optredens en wedstrijden in het weekend. 

- Er moeten minimaal 10 leerlingen in de crew terecht komen.

- Leeftijds grens: 
Kids Crew 7+ 
Crew 13+

- Leerlingen van onze locaties zijn welkom.

 

Informatie: 

Lestijden: 
Kids Crew
Maandag | De Lier | Jilly
16.00u - 17.00u 

 

Crew

Donderdag | De Lier | Regina

18.00u - 19.30u 

 

Kosten:

Voor de Kids Crew:                      Voor de Crew:
€150,- per seizoen.                      €216,- per seizoen.

Hiervoor krijgen de leerlingen elke week les, worden ze netjes aangekleed voor de optredens, worden kosten die extra berekend worden zoals bij wedstrijden betaald door de dansschool. Kosten voor de 2 normale lessen: Het normale contributie tarief.

 

Wat houdt de auditie in?

Ieder jaar maken alle leerlingen weer kans om in de crew te komen. Het kan zijn dat je docent je bijvoorbeeld adviseert om auditie te komen doen maar je mag ook zelf gewoon de stoute schoenen aantrekken en het proberen bij de auditie. 

De auditie voor de crew 12+ zal zijn op donderdag 5 september van 18.00u - 19.30u in De Lier. De Auditie voor de Kids Crew 7+ zal zijn op Maandag 2 september van 16.00u - 17.00u in De Lier. Alle leerlingen die voldoen aan bovenstaande minimale eis mogen auditie komen doen. Meld je wel eerst even aan.

 

De docenten zullen de auditie afnemen. Voordat je binnenkomt maken we even een foto van je.

Aan het einde van de auditie laten alle deelnemers een stukje freestyle zien van ongeveer 30 sec. Dit mag van te voren zijn ingestudeerd. De docent kiest hiervoor zelf muziek uit. Je maakt je stukje dus niet perse op een bepaald liedje. Het zal een streetdance achtig nummer zijn.. :-) 

 

Ben je geïnteresseerd? Klik HIER! om gelijk een mailtje te sturen dat je mee wilt doen! 

Instagram