Dance Innovation Crew

Gelijk aanmelden! 

2020-2021

Auditie voor de Crew Teens en Kids vind plaats op: 7 september  Dance Innovation Crew is voor getalenteerde leerlingen die graag wat meer willen halen uit hun dans 'carrière', die graag nog harder willen werken als in de normale danslessen, doorzettingsvermogen hebben en houden van optreden.  De Crews gaan optreden als er optredens zijn zoals bijvoorbeeld op de braderie, evenementen, of andere optredens die om de hoek komen kijken. Gedurende corona periode zullen we proberen om zo veel mogelijk alternatieve vormen van optreden en exposure te gaan realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van videoclips. 

 

Minimale eis voor de Crew Teens en Crew Kids: - Bij de Crew Kids: De leerling moet minimaal 1 extra reguliere dansles volgen bij Dance Innovation: Een technische dansles zoals klassiek Ballet of Modern of de leerling moet al minimaal 2 jaar een technische dansstijl gevolgd hebben. Als dit het geval is dan mag het ook een andere dansles zijn naar keuze.
- Bij de Crew Teens: De leerling moet minimaal 1 extra reguliere dansles volgen bij Dance Innovation: Een technische dansles zoals klassiek ballet of modern. Of de leerling moet al minimaal 2 jaar een technische dansstijl gevolgd hebben. Als dit het geval is dan mag het ook een andere dansles zijn naar keuze.
- Tijdens de trainingen moet de leerling altijd aanwezig zijn.
- Beschikbaar zijn voor optredens en wedstrijden in het weekend.
- Er moeten minimaal 10 leerlingen in de crew terecht komen.
- Leeftijds grens: Kids Crew 7 tot 13 jaar en bij de Crew teens 13 tot 20 jaar
- Leerlingen van al onze locaties zijn welkom. Ook niet-leden mogen auditie doen.

In onderstaande links kunt u de crews van afgelopen seizoen bewonderen: Kids crew: https://vimeo.com/445178159  Crew teens: https://vimeo.com/445177995   

 

Informatie: 

Lestijden: 
Crew Kids
Maandag | De Lier | Jilly
18.00u - 19.00u 

 

Crew Teens

Maandag | 's-Gravenzande | Regina

19.00u - 20.15u (75 min)  

 

Kosten:

Voor de Crew Kids:                      Voor de Crew Teens:
€185,- per seizoen                      €215,- per seizoen

€18,- per maand                         €20,- per maand 

Hiervoor krijgen de leerlingen elke week les, worden ze netjes aangekleed voor de optredens, worden kosten die extra berekend worden zoals bij wedstrijden betaald door de dansschool. Kosten voor de reguliere lessen die de leerling volgt geld het normale contributie tarief.

 

 

Ben je geïnteresseerd? Klik HIER! om gelijk een mailtje te sturen dat je mee wilt doen! 

Facebook

Instagram